Ежедневно се прави инспекция на пренареждането на жълтите павета, увери кметът

...
Ежедневно се прави инспекция на пренареждането на жълтите павета, увери кметът
Коментари Харесай

Фандъкова: Ремонтът на жълтите павета се инспектира ежедневно

Ежедневно се прави ревизия на пренареждането на жълтите павета, увери кметът на София Йорданка Фандъкова по време на конференция в Столична община. 

 

„ Следобед се приема работата, осъществена денем, с цел да стартира фугирането. Моите сътрудници и надзорът са на място, ежеседмично вършим инспекции “, изясни Фандъкова. Тя разгласи, че през актуалната седмица ще бъде осъществена и обществена инспекция на обекта пред постройката на Народното събрание, на която ще участват и представители на медиите. 

 

„ За мен, както и за всеки един софиянец, е значимо качеството. Новият способ на разпореждане не беше утвърден напълно от Националния институт за недвижимо културно завещание “, напомни кметът. 

 

За останалите ремонтни действия в София Фандъкова увери, че се прави всички допустимо те да завършат през септември, с цел да няма проблеми с придвижването в столицата през есента. 

 

Йорданка Фандъкова разяснява тематиката при представянето на проекта на бюджет на Столична община за 2023 година, който ще бъде в размер на 2 555 000 000 лв. и следва да бъде импортиран за разискване в Столичния общински съвет. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР